Kaj je MAP?

MAP® (Master Amino Acid Pattern) je osnovni vzorec aminokislin v idealnem razmerju, ki jih potrebuje človeško telo.

Je najčistejši vir beljakovin, ki se popolnoma prebavi in nato na celičnem nivoju absorbira z 99% izkoristka. Tako, da ne nastane nič odpadkov, ki bi obremenjevali naš organizem. Kar s pridom občutijo zdravi, športniki, vegetarijanci ter seveda tudi ošibeli.

Kupi MAP Beljakovine

 

Profesor Dr. Luca-Moretti

Profesor Dr. Luca-Moretti

Dr. Luca-Moretti je pri razreševanju problema presnove beljakovin ubral popolnoma svojo pot. Želel je dati celicam samo tisto, kar potrebujejo. Gotovo je, da ne potrebujejo prav nobenega strupa, nujne so le esencialne aminokisline. Če jim zagotovimo SAMO esencialne aminokisline brez primesi in pri tem poskrbimo, da bodo dobile SAMO toliko vsake od esencialnih aminikislin, kot je potrebujejo, ne bi bilo nobenih toksičnih odpadkov, celice pa bi bile tudi popolno prehranjene. To je idealna beljakovinska hrana za celice.

Dr. Luca-Moretti je od leta 1983 trajajočih kliničnih raziskavah najprej ugotovil, idealno sestavo esencialnih aminokislin in jo poimenoval MAP. Potem so se v inštitutu lotili praktične priprave novega hraniva:

  1. Iz beljakovinskega živila (izbrali so stročnice) je bilo treba najprej dobiti aminokisline povsem očiščene vsake primesi in nečistosti (ostankov nebeljakovin, toksinov zaradi onesnaževanja). To jim je, kot kaže, tudi uspelo, saj se MAP, po trditvah dr. Luca-Morettija, uporablja v klinični praksi celo intravenozno.
  2. Poskrbeti je bilo treba, da bi bile aminokisline povsem prebavljive in ne bi tvorile fekalnih odpadkov. Kot je videti, jim je tudi to uspelo. Aminokisline MAP so v t.im. kristalni obliki; prebavnega trakta sploh ne obremenjujejo in se v celoti absorbirajo v kri v vsega 23 minutah.
  3. Nazadnje je bilo treba esencialne aminokisline združiti v zmes, ki je v skladu s formulo, ki je za človeka idelana. Le tako ne bi bilo kakih neizkoriščenih aminokislin, ki se pretvarjajo v toksine. Tudi s tega vidika so bili uspešni. Končne, tri mesece trajajoče klinične raziskave na 66 ljudeh obeh spolov, katerih rezulatati so bili objavljeni leta 1998,so namreč potrdile, da je anabolni izkoristek (NNU) aminokislin MAP kar 99% in je zato toksičnih katabolitov zanemarljivo malo (1%). Vsi udeleženci eksperimenta pa so bili z MAP tudi povsem ustrezno beljakovinsko prehranjeni (merjeno s standardnimi meritvami dušičnega ravnotežja v organizmu).

Če je to res (nimamo argumentov, da bi utemeljili svoje dvome), je MAP epohalno odkritje. Z njim je človeštvo dobilo tako popolno (hranljivo) in obenem neškodljivo beljakovinsko hrano, kot je človeštvo v vsej svoji razvojni poti še ni imelo. Regeneracija, popravljanje in s tem ohranjanje »mladostnosti« celic sta poslej lahko mnogo bolj učinkoviti.

Iz članka Preverjamo MAP

Kupi MAP Beljakovine

Za naročilo MAP beljakovin 120 tablet kliknite tukaj.

Obrazec specifikacije izdelka INRC
MAP® ki je na voljo preko tega spletnega mesta, je originalni izdelek dr.Luca-Morettija.
Potrdilo o kontroli kakovosti