Celjenje trdovratnih ran ob uživanju MAP

Rdeči obliž v obliki križaSem Ljudmila (…) in vam pišem o prehranskem dopolnilu vrste MAP, ki je zame čudežno. Ob njegovem uživanju si je moj soprog zelo opomogel. Star je 77 let.

Na nogi nad gležnjem se mu je naredila črna krasta, ki je postajala vse večja. Je srčni bolnik, ima spodbujevalec in ima zelo slabo ožilje. Bil je že večkrat v bolnici, ko so se mu tudi na rokah, na koncih prstov, delale rane. Rekli so, da ima zamašene male žilice.

Poleti je bilo vse v redu, ko sta se začela jesen in zima, pa je imel velike težave. Zelo ga je zeblo. Bil je po tri tedne na infuziji, da mu je zdravilo teklo v žilo 5 do 6 ur na dan.

Takrat se mu je prvič naredila črna krasta na nogi. Postajala je vedno večja. Noga je otekala in začele so se grozne bolečine. Ni spal in jemal je tablete proti bolečinam. Ponoči ga je najbolj bolelo. Sin ga je peljal v bolnišnico in tam je bil spet tri tedne na infuziji.

Potem je prišel domov. Rekli so, da bo bolje, ko zdravila začnejo bolje delovati, a ni bilo. Bolelo je in bolelo. Izgubil je apetit, ni mogel jesti, slabo mu je bilo. Do WC-ja je lahko šel samo z berglami. Patronažna sestra je prihajala in topila to veliko krasto. Vsak dan je bil slabši. Shujšal je že 9 kg, večkrat je tudi padel, ko se mu je vrtelo v glavi. Potem se je rana odprla in gnojila se je. Ta gnoj je tako smrdel, da smo komaj zdržali. Bil je ves ubogi. Sosedje so rekli, da je živ mrlič.

Sedaj, po petih mesecih odkar uživa MAP, se mu je rana skoraj zacelila. Opomogel si je prav ob uživanju tega prehranskega dopolnila, ki je čudežno. Jemlje ga po 5 tablet dnevno. Mišice so začele delovati in dobil je apetit. Začel je dobivati na teži in tudi voljo do dela in hoje.

 

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! Novice za uporabnike FHES, MAP in probiotikov EM, september 2014, Dr. Iztok Ostan

 

Kategorije: Izkušnje in ZDRAVJE.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.