Kaj Pravi Zmagovalec 100 km Supermaratona Robert Wimmer?

Izkušnja Roberta Wimmerja, transevropskega tekača in bavarskega prvaka v supermaratonu

MAP je pot do uspeha

“MAP® je moja pot do uspeha!”, Robert Wimmer, transevropski tekač in bavarski prvak v supermaratonu

“Udeležba na mednarodnem teku profesionalcev po Nemčiji pomeni ekstremno obremenitev za telo. Sodelovanje brez optimalne prehranjenosti telesa bi bilo smrtno nevarno. Med tekmovanjem sta mi izredno pomagala MAP® in Active-H™*. V vsej moji dosedanji karieri sta to edini prehranski dopolnili, ki v resnici prinašata obljubljene učinke.

Z MAP® sem vsak dan po teku obnovil in popravil mišice, v celotnem 17-dnevnem obdobju pa sem z njim ohranil mišično maso. Na razdalji 1.200 kilometrov so bile nožne mišice ves čas presenetljivo sproščene, celotno telo pa je bilo vseh 17 dni močno in odporno na okužbe. Učinek je bil sijajen. Oba izdelka sta me zares prepričala, tako da ju bom uporabljal še naprej in tudi priporočal drugim.”

Potem, ko je Robert Wimmer junija postavil svetovni rekord v 100-kilometrskem teku na tekalni stezi, in po avgustovski zmagi na Bavarskem cestnem teku na 100 kilometrov, je bil ‘Deutschlandlauf’ le še ena faza v pripravah na tekmovanje TransEurope-FootRace 2009. Na njem bodo tekači premagali 4.500 kilometrov v 64 dneh – od Barija na jugu Italije do Nordkappa na Norveškem. Wimmer je z letošnjimi uspehi vsekakor postal eden od favoritov za zmago na tem prestižnem tekmovanju.

Več informacij (v nemščini) lahko najdete na strani www.deutschlandlauf.com 2008-10-24

*Opomba: Active-H kot ga je užival g.Robert Wimmer na trgu ne obstaja več. Trenutno se prodaja podoben izdelek pod komercialnim imenom Megahydrate.

Kategorije: Športniki.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.