Presna prehrana in MAP

Tudi sam imam leto in pol trajajočo izkušnjo prehranjevanja z izključno surovo vegansko hrano. Je zelo razstrupljevalna, čistilna. Z njo sem si sprva pozdravil vnetja, ki jim antibiotiki niso bili kos. Sčasoma pa se je pokazalo, da je taka prehrana pomanjkljiva.

Pretežno sadna veganska presna hrana je beljakovinsko skorajda prazna. Zato je pri taki prehrani zelo priporočljivo uživati aminokisline MAP, saj praktično ne tvorijo nobenih toksičnih odpadkov.

[important]Po priporočilih institute INRC je potrebno užiti vsaj 15 tablet MAP dnevno, če ne uživamo drugih beljakovin.[/important]

Pred kratkim mi je svojo izkušnjo v zvezi z uporabo MAP pri razstrupljevalni dieti poslal gospod M. R..Takole je zapisal:

»Zelo sem navdušen nad MAP-om. Sam sem opravil razstrupljevalni tretma na osnovi sveže stisnjenih sokov po Gersonovi metodi (brez uživanja surovega mesa – opomba I.O.). Z učinki razstrupljevanja sem bil zelo zadovoljen. Motilo me je le, da sem po njem v telesu čutil večjo utrujenost, želja po gibanju je bila bistveno manjša kot pred tretmanom in stalno sem imel občutek, da mi nekaj manjka – to se je spremenilo z uporabo MAP-a. Za kar se vam še enkrat zahvaljujem

Veganska Hrana + MAP Beljakovine

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! Novice za uporabnike FHES in MAP, April  2014, Dr. Iztok Ostan

 

 

Kategorije: ZDRAVJE.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.