Zmanjšana osteoporoza, manj viroz in drugih težav gospe Milene v jeseni življenja

Lepa jesen   Jesen življenja je lahko lepa, če si znamo dovolj okrepiti načet organizem. Tale zapis nam je poslala gospo Milena:

»Kmalu mi bo 70 let. Pri zdravniških pregledih so mi postavili diagnozo: ponavljajoča se virusna obolenja, kronična degenerativna obolenja, prebavne motnje in začetek osteoporoze.

Redno telovadim, veliko hodim in se kar zdravo prehranjujem. Skrbim, da zadosti pijem. Kljub vsemu so me spremljali bolečine, povišan holesterol in nervoznost (vznemirljivost). Zaradi viroz (antibiotiki) sta bila ustna votlina in jezik povsem vneta. Nisem vedela, kako si pomagati.

Takrat, bilo je pred dobrim letom, sem izvedela za superživila.

Najprej sem začela uživati MAP. Prvi teden sem jemala po 6 tablet na dan (3×2). Že po enem tednu tako dopolnjene prehrane so bolečine izginile. Zatem sem znižala dozo MAP na 3 na dan (2 +1).

Čez nekaj mesecev sem prehrani dodala še probiotik EM. Sprva sem ga uživala trikrat na dan po 0,1 dl. Delovanje prebavnega trakta se je izboljšalo. Sedaj ga uživam praviloma dvakrat dnevno po 0,1 dl.

Nekako pred desetimi meseci sem v prehrano dodala še mineralni prah FHES. Jemljem ga po 2 kapsuli dnevno.    Veliko bolje se počutim. Manj se vznemirjam. Viroz ves ta čas nisem imela.

Medtem sem bila tudi na pregledu za osteoporozo. Meritve kostne mase so pokazale, da se je osteoporoza zmanjšala.«

 

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! Novice za uporabnike FHES, MAP in probiotikov EM, oktober 2014, Dr. Iztok Ostan

 

Kategorije: Izkušnje.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.